Günübirlik Dikili Tekne Turu Tur Programı

 Günübirlik Dikili Tekne Turu 

 Atatürk Kayalıkları - Bademli Zindancık Koyu - Hanımın Koyu - Kalem Adası - Garip Adası - Akvaryum Koyu -  Ilıca

Kalkış Yerleri: Ayvalık
Gezilecek Yerler: Atatürk Kayalıkları - Bademli Zindancık Koyu - Hanımın Koyu - Kalem Adası - Garip Adası - Akvaryum Koyu - Ilıca
PROGRAM
Günübirlik Dikili Tekne Turu

Sabah 07.30’da buluşuyor, Dikili’ye doğru yola çıkıyoruz. İlk durağımız Gömeç-Karaağaç’da bulunan Atatürk kayalıkları Atatürk’ün silüetini andıran kayalıkları gördükten sonra güzergahımız üzerinde yer alan tesislerde kahvaltı molası(ekstra) veriyoruz. Ardından saat 11.00’ da kalkacak teknemize binmek üzere Dikili İskeleye geçiyoruz.

İncecik beyaz kumu, berraklığı, sakinliği, doğallığı ve de mavinin her tonu ile Ege’nin hayran bırakan Bademli Zındancık Koyunda ilk yüzme molası veriliyor. Ardından kilin mucizevi etkisiyle daha da güzelleşen, sıcak suyundan çıkmak istemeyeceğiniz Hanımın Koyu'na geçiyor, teknede yemek molası (tur ücretine dahil) veriyoruz.  Kil ile peeling yapabileceğiniz bu koydaki molamız sonrası Kalem Adası ve Ege’nin tüm özelliğini taşıyan Garip Adası arasında bulunan Akvaryum Koyu'na hareket ediyoruz. Son durağımız Kalem Adası karşısında yer alan sakinliğiyle ve sıcak suyuyla ün salmış Ilıcaya uğrayarak yaklaşık 18.30 civarında Dikili’ye varıyoruz.

Tekne’de geçirilen keyifli zaman ardından dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Günbatımı ile bir başka Tarya Tur organizasyonunda buluşabilmek dileğiyle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuzda yer alan ekstra turlar yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı ; iptal hakkı tur hareket tarihinden 1 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://www.taryatur.com/dikili-tekne-turu
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 28.03.2024 13:30 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.