Ayvalık Tüplü Dalış Tur Programı

 Ayvalık Tüplü Dalış 

Kalkış Yerleri: Ayvalık
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
Dalış

Saat 09:30' da Adalara yolculuğumuz başlıyor. Ayvalık'ın 24 adası ve 60'dan fazla dalış noktası ile sizleri büyüleyecek. İlk dalış için Ayvalık'ın en güzel dalış noktalarından birinde duruyoruz. Adaya yanaşınca ister deneme dalışı yapın, ister yüzün, isterseniz grup dalışına katılın. Dalışlarımızın ve öğle yemeğimizin ardından Ayvalık'ın muhteşem adalarını görerek karaya dönüyoruz. 

Ayvalık Kırmızı Mercanlar

Ayvalık açıklarında 6 noktada mercan resifleri bulunuyor. Delimehmet 1 ve 2, Kerbela, Tokmaklar, Ezerbey ile Nejat Coşkun adı verilen bölgelerde bulunan kırmızı ve beyaz renkteki mercanlar, yaklaşık 30 metre civarında görülmeye başlanıyor. Türkiye’de kırmızı mercanların büyük resifler halinde bulunduğu en önemli nokta olan Ayvalık, bu özelliğiyle ön plana çıkıyor. Bu durum sualtı fotoğrafçılarının ilgisini çekiyor.

Ayvalık Kırmzı Mercanlar

Ayvalık Sarı Mercanlar

Sarı mercanlarda aynı kırmızı mercanlar gibi özel canlılar olup nadir görülmektedir. Genellikle kırmızı mercan resifleri ile birlikte görülür.
24 adası ve 60 dalış noktası ile dalış meraklılarının en önemli uğrak noktalarından birisi olan Ayvalık, birçok balık, bitki ve mercan türüne ev sahipliği yapıyor. Ayvalık adaları aynı zamanda batıklarıyla da ilgi çekiyor. 

Ayvalık Sarı Mercanlar

Ayvalık Tüplü Gece Dalışı

Deniz canlıları genelde gün ışığı kaybolduktan sonra avlanır ve beslenirler. Gece dalışlarında bu yüzden daha fazla deniz canlısını görme fırsatı yakalarız.

Bu etkinliğe 2 yıldız ve üzeri dalgıçlar katılabilir.

Ayvalık Sarı Mercanlar

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuz yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. Turumuzda yer alan bölgelerin grubun talebine göre değişiklik gösterebilir.

    Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
    İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 

    https://www.taryatur.com/ayvalik-tuplu-dalis
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 18.04.2024 12:23 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.